Οι «ουλές» στην παιδική ηλικία

Η χειρουργική επέμβαση, αποτελεί ακόμη και στις μέρες μας ένα σημαντικό αγχογόνο παράγοντα για τον άνθρωπο. Η εμπειρία του να παραδίδεις τον εαυτό σου στη γενική αναισθησία χωρίς τη δυνατότητα να παρέμβεις σε αυτά που πρόκειται να συμβούν στο σώμα σου ανακαλούν στην επιφάνεια ανησυχίες σχετιζόμενες με τα στάδια της ψυχοκινητικής μας εξέλιξης όπως το άγχος του ευνουχισμού, του αποχωρισμού και του θανάτου. Η χειρουργική επέμβαση επομένως, μπορεί να προκαλέσει μεταβολές τόσο ψυχολογικές όσο και σωματικές.

Περισσότερα...

Ethiopia

Συνεχιζόμενη εθελοντική ιατρική βοήθεια από το Πανεπιστήμιο Αθηνών στην Αιθιοπία

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, μέλη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με συναδέλφους από το Ε.Σ.Υ. και τον ιδιωτικό τομέα, έλαβαν μέρος σε ιατρική αποστολή σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ayder Referral Hospital, στο Mekelle της Αιθιοπίας.

Περισσότερα...

Βρίσκεστε εδώ: Home Τα Νέα μας
Τα παιδιά έχουν προβλήματα τα οποία είναι μοναδικά και χρειάζονται εξειδικευμένη χειρουργική αντιμετώπιση.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Γέλωνος 9,
115 21, Αθήνα
Τηλ.: 210-6437774
Fax: 210-6446535
Κιν.: 6977-570258
e-mai: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Θα με βρειτε: facebookResearchGatelinkedin