Ενδοσκοπική Διόρθωση Κυστεοουρητηρικής Παλινδρόμησης

Στις περιπτώσεις κυστεοουρητηρικής  παλινδρόμησης (ΚΟΠ)  συνίσταται αναμονή και ελέγχος της λειτουργικότητας των νεφρών και του σταδίου της.

Η ΚΟΠ αντιμετωπιζεται σύμφωνα με την εξέλιξη της, όπως ανάπτυξη υποτροπιαζουσών, ουρολοιμώξεων, έκπτωση της νεφρικής λειτουργίας, νεφρικές ουλές, επιβάρυνση του βαθμού παλινδρόμησης, που αποτελούν ενδέιξεις  χειρουργικές  θεραπείας. Τα τελευταία  15 χρόνια έγινε η ενδοσκοπική διόρθωση ΚΟΠ με κυστεοσκόπηση και έγχυση , αρχικά, του Macroplastique®  και, στη συνέχεια, του Deflux® που έχει το πλεονέκτημα ότι είναι μια απορροφήσιμη ουσία. Η κλασσική χειρουργική αντιμετώπηση  κρισημοποιειται ακόμη  σε ορισμένες περιπτώσεις.

Περισσότερες πληροφορέις μπορείτε να βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους:

Βρίσκεστε εδώ: Home Εξειδίκευση Ενδοσκοπική Διόρθωση Κυστεοουρητηρικής Παλινδρόμησης
Τα παιδιά έχουν προβλήματα τα οποία είναι μοναδικά και χρειάζονται εξειδικευμένη χειρουργική αντιμετώπιση.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Γέλωνος 9,
115 21, Αθήνα
Τηλ.: 210-6437774
Fax: 210-6446535
Κιν.: 6977-570258
e-mai: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ

Θα με βρειτε: facebookResearchGatelinkedin