Δευτέρα - Παρασκευή πρωί
  ΙΑΣΩ
  Δευτέρα & Πέμπτη απόγευμα (5pm - 8pm)
 9 Γέλωνος Λυκαβηττός
 +30 210 64 37 774
 +30 6977 57 02 58

Εξειδικευμένες θεραπείες

Η συνεργασία μας στην Παιδιατρική Ουρολογία.

Από το 2015 συνεργαζόμαστε με τον Καθηγητή Peter Cuckow FRCS, έναν πολύ γνωστό Παιδο-ουρολόγο από το Great Ormont Street Hospital του Λονδίνου.

Ο Καθηγητής Peter Cuckow εξειδικεύεται στην αποκατάσταση των πολύ σοβαρών συγγενών ανωμαλιών του ουροποιητικού και ειδικότερα των γεννητικών οργάνων όπως ο υποσπαδίας, ο επισπαδίας, η κάμψη του πέους, οι διαταραχές της διαφοροποίησης του φύλου και η εκστροφή της ουροδόχου κύστης.

Είναι ο επικεφαλής του τμήματος που αντιμετωπίζει αυτές της ανωμαλίες στο συγκεκριμένο νοσοκομείο και ειδικότερα του κέντρου αναφοράς της εκστροφής της ουροδόχου κύστης, έχοντας στο ενεργητικό του έναν σημαντικό αριθμό ασθενών που έχουν χειρουργηθεί με την τεχνική « Kelly», από τις πλέον ενδεδειγμένες τεχνικές για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος. Ο Καθηγητής Peter Cuckow έρχεται στην Ελλάδα σε προγραμματισμένες επισκέψεις 2-3 φορές το χρόνο και αντιμετωπίζουμε από κοινού αυτές τις σοβαρές συγγενείς ανωμαλίες με εξαιρετικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα σε ένα σημαντικό αριθμό ασθενών.

Περιτομή χωρίς ραφή

Σκληροθεραπεία λεφμαγγειωμάτων